Staalgoed handel B.V.
search

3D Wapeningsontwerp

Het 3D modelleren van wapening met standaard (prefab) oplossingen, welke snel en gemakkelijk zijn te produceren en te verwerken op de bouwplaats.

Duidelijke tekening van alle prefab elementen voor productie en het aanbrengen. Daarnaast een montageplan van de wapening welke correspondeert met een stuklijst en de labels aan de wapening.

3D model laden

Maakbaarheid

Onze (prefab) oplossingen kunnen worden gemaakt door de nieuwste generatie machines en qua transport zijn deze oplossingen gemakkelijk te laden en te lossen. Op het montageplan kan worden aangegeven, wanneer er een kraan nodig is om de wapening te verwerken.

Minimale werkvoorbereiding.

Een BVBS of PXML data-export is mogelijk, zodat de productie direct kan worden aangestuurd vanuit het model. Hierdoor een snellere verwerking tijdens de werkvoorbereiding en behoren overname fouten tot het verleden.

3d modelleren van wapening

Van eenvoudige aanbouw tot complex project.

Door gebruik te maken van verschillende software pakketten en koppelingen, kunnen we wapening digitaal uitwerken van eenvoudige tot complexe bouwprojecten.

De voordelen:

  • Knelpunten vooraf inzichtelijk worden en hierdoor efficiënter gepland en gebouwd kan worden. Faalkosten worden beperkt tot een minimum.
  • Buigstaten en gewenste positienummers automatisch worden gegenereerd in verschillende bestandstypes.
  • Werktekeningen beschikbaar zijn voor het aanbrengen en controle op de bouwplaats.

Wij denken graag met je mee om tot de beste oplossing te komen.

Offerte aanvragen

Wil je een tuinhuis, overkapping of schuur gaan bouwen?

We kunnen nog sneller uitwerken als je het speciale formulier voor tuinhuis, overkapping of schuur in vult. Door de vragen krijgen we helder inzicht in jouw project. Je krijgt dan al in 2 dagen (in plaats van de gebruikelijke 3 dagen) antwoord van ons.

Wat kun je verwachten?

  • Een gedetailleerde uitwerking van de wapening.
  • 3D ontwerp van de wapening. In te zien met de RebarAssist (3D viewer).
  • Duidelijke tekeningen van alle geprefabriceerde onderdelen.
  • Montageplan van de wapening.
Snel offerte aanvragen
3D Wapeningsontwerp - Jotform