Staalgoed handel B.V.
search

Betaalmogelijkheden

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Na betaling ontvang je een bestelbevestiging, tevens factuur. 
    iDeal
   
Factuur vooraf
Vooraf betalen via bankoverschrijving? Kies dan Factuur vooraf. Je kunt de factuur overmaken naar: NL73RABO0134187474, met als mededeling het order/factuur nummer. De bestelling wordt in productie genomen, zodra de betaling is ontvangen. I.v.m. mogelijke prijsschommelingen dient de betaling uiterlijk 5 werkdagen na bestelling te zijn voldaan, anders vervalt de order.
 Factuur vooraf
   
Mister Cash
Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk met een Belgische bankpas bij ons afrekenen. Na betaling ontvang je een bestelbevestiging, tevens factuur. Voor zakelijke Belgische klanten met een geldig BTW nummer, wordt de BTW niet berekend. Op de factuur staat 'BTW verlegd' vernoemd evenals het BTW nummer.
 Mr Cash Bankcontact
   
Belfius
Met Belfius kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk met een Belgische bankpas bij ons afrekenen. Na betaling ontvang je een bestelbevestiging, tevens factuur. Voor zakelijke Belgische klanten met een geldig BTW nummer, wordt de BTW niet berekend. Op de factuur staat 'BTW verlegd' vernoemd evenals het BTW nummer.
 Belfius
   
KBC/CBC
Met KBC/CBC kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk met een Belgische bankpas bij ons afrekenen. Na betaling ontvang je een bestelbevestiging, tevens factuur. Voor zakelijke Belgische klanten met een geldig BTW nummer, wordt de BTW niet berekend. Op de factuur staat 'BTW verlegd' vernoemd evenals het BTW nummer.
 KBC/CBC
   
Vragen?
Bouwdepot, betaling via Paypal of Escrow met een tussenrekening, betaling met creditcard of andere vragen over betaalmogelijkheden? Neem contact met ons op.
 Vragen?