Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
088-0287800

Betonijzer

Betonijzer op maat: Geknipt en gebogen betonijzer, snel en eenvoudig in 3 korte stappen. Kies de vorm, geef de afmetingen en hoeken op en bereken je prijs.

Betonijzer staven met standaard lengtes van 3000mm en 6000mm in diameter Ø6mm, Ø8mm, Ø10mm, Ø12mm, Ø16mm, Ø20mm, Ø25mm en Ø32mm.

RVS / roestvast betonstaal op maat: Geknipt en gebogen RVS wapening. Kies de vorm, geef de afmetingen en hoeken op en bereken je prijs. 

Betonijzer op maat
Betonijzer op maat
Geknipt en gebogen betonijzer op maat, snel en eenvoudig in 3 stappen. Kies de vorm, geef afmetingen op en bereken je prijs.
Ga verder
Betonijzer staven 3 en 6 meter
Betonijzer staven 3 en 6 meter
Betonijzer staven met diameter Ø6mm, Ø8mm, Ø10mm, Ø12mm, Ø16mm, Ø20mm, Ø25mm en Ø32mm verkrijgbaar in 3000mm en 6000mm lengte.
Ga verder
Hoeveel weegt betonijzer?
Hoeveel weegt betonijzer?
Bereken het gewicht van verschillende diameters betonijzer via deze calculator.
Ga verder
Glad betonijzer
Glad betonijzer
Glad betonijzer staven met diameter Ø12mm en Ø16mm verkrijgbaar in 3000mm en 6000mm lengte.
Ga verder

Meer informatie over laslengtes, buigradius en Eurocode vind je bij downloads.

Snelle en zorgvuldige levering van betonijzer

Betonstaal.nl zorgt ervoor dat betonijzer snel en zorgvuldig wordt geleverd. Naast bezorging in Nederland, is bezorging in België ook mogelijk. We garanderen de beste kwaliteit en service, waarbij maatwerk onze standaard is.

Productie van betonijzer volgens Europese normen

Betonstaal.nl produceert volgens gestelde normen en eisen van Eurocode en KOMO/Kiwa.

Wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd

Bij Betonstaal.nl zorgen we ervoor dat de wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd wordt, inclusief montagetekeningen en bouwinstructie. De bouwpakketten worden geleverd met een overzichtelijke en genummerde stuklijst, wat overeenkomt met het montageplan en de labels aan de wapening. 

Wapeningsontwerp in 3D

Door gebruik te maken van verschillende softwarepakketten en koppelingen kunnen we wapening digitaal uitwerken van eenvoudige tot complexe bouwprojecten. 

Vragen of opmerkingen over betonijzer

Betonijzer bestellen doe je snel en eenvoudig in onze webshop. Heb je toch nog vragen over betonijzer, of wil je een offerte aanvragen voor de prijs? Je kunt dan het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 18.00 uur, waardoor je heel flexibel contact met ons kunt opnemen. Bel ons op: 088-0287800.

Waarom Betonstaal.nl?
  • 24/7 bestellen en snel leverbaar
  • Levering in Nederland en België
  • Bereikbaar tussen 8.00 - 18.00
  • Volgens KOMO/Kiwa en Eurocode
  • Maatwerk is onze standaard

Volgens Komo/Kiwa en Eurocode - Made in Holland