Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
088-0287800

Blog

Wapeningsbouwpakket van Betonstaal.nl; ook handig voor de aannemer 09-04-2020 | Krijg je voor de wapening van je bouwprojecten vaak een offerte met onduidelijke tekeningen? Bij Betonstaal.nl ontvang je duidelijke tekeningen en stuklijsten, bespaar je tijd, is er minder kans op fouten in het bestel- en fabricageproces en is het monteren van de wapening zo eenvoudig mogelijk.
Lees meer
3.1 Certificaat, wat is dat? 18-02-2020 | In de staalwereld is het vrij gangbaar om een 3.1 certificaat met het staal mee te leveren, maar in de wapeningsbranche is dit minder gebruikelijk. Bij Betonstaal.nl kun je, voordat er geproduceerd wordt, altijd om een 3.1 certificaat vragen om zo duidelijk te hebben wat de eigenschappen zijn van het geleverde betonstaal.
Lees meer
Bouwstaalmatten op maat, een update 12-12-2019 | In 2015 schreven we een blog met als titel “Bouwstaalnetten op maat, de toekomst?” Nu, enkele jaren later, kunnen we concluderen dat het vraagteken een uitroepteken had mogen zijn. De productiecapaciteit van bouwstaalnetten op maat is toegenomen en ze worden steeds meer besteld.
Lees meer
Hoeveel vlechtdraad heb ik nodig? 25-10-2019 | Onduidelijk hoeveel rollen vlechtdraad je nodig hebt? Om een juiste inschatting te maken lees je in deze blog een praktische richtlijn voor het berekenen van de hoeveelheid. Ook wordt er aandacht besteed aan het vlechten van betonstaal.
Lees meer
Handige rekentools en richtlijnen 20-09-2019 | Twijfel je tijdens het bestellen hoeveel matten of afstandhouders je nodig hebt voor je bouwproject? Op Betonstaal.nl vindt je verschillende handige rekentools en richtlijnen. Zo kun je eenvoudig bepalen hoeveel je moet bestellen van een product.
Lees meer
Uitbreiding assortiment betonnen afstandhouders 02-07-2019 | Is er een grote dekking voorgeschreven voor het te storten beton? Bij Betonstaal.nl kunnen tegenwoordig hogere betonnen afstandhouders besteld worden.
Lees meer
Nieuwe producten 18-06-2019 | Naast het vertrouwde aanbod, leveren we ook een aantal andere producten. Ons assortiment is de afgelopen tijd uitgebreid met bijvoorbeeld vloerverwarmingsnetten, chemisch anker en een draadbinderapparaat.
Lees meer
Wat kosten bouwstaalmatten? 13-02-2019 | De kosten van bouwstaalmatten zijn afhankelijk van 2 factoren: het type bouwstaalmatten dat je wilt gaan gebruiken en het aantal benodigde bouwstaalmatten.
Lees meer
Zien we je op de BouwBeurs? 21-01-2019 | Ontmoet ons persoonlijk tijdens de BouwBeurs 2019 4 t/m 8 februari. De BouwBeurs is dé vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Met live demonstraties, nieuwe en innovatieve producten én oplossingen voor de bouwopgaven van morgen.
Lees meer
Wat zijn stekkenrekken? 26-10-2018 | Een stekkenrek, ofwel stekrek, wordt toegepast als verbinding tussen een wapeningkorf en een bouwstaalmat.
Lees meer
Ontmoet ons persoonlijk tijdens de Bouw Compleet op 9, 10 en 11 oktober. 05-10-2018 | De vakbeurs Bouw Compleet is er voor iedereen met passie voor techniek en ambitie. Een ideale locatie om elkaar persoonlijk te ontmoeten.
Lees meer
Uitbreiding webshop: Bouwstaalmatten op maat 01-10-2018 | Wil je kosten besparen door efficiënt te werken op de bouwplaats? Geen overbodige wapening of afval? Eigen ontwerp en een nauwkeurige calculatie? Maatvoering afstemmen op de logistiek? Kies dan voor: Bouwstaalmatten op Maat!
Lees meer
Wat is Inox betonstaal? 14-08-2018 | Roestvast of roestvrij staal, ook rvs of inox genoemd, is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Inox betonstaal wordt vooral toegepast om betonrot te voorkomen.
Lees meer
Poerwapening: de duurzame oplossing voor uw fundering 29-05-2018 | Poerwapening voor betonnen poeren. Wat zijn poeren en waar gebruik je het voor? In dit blog geven wij het antwoord op deze vraag en welke (maatwerk) oplossing wij je bieden.
Lees meer
Waarom staafnetten? 16-03-2018 | Het gebruik van staafnetten is zeer geschikt bij het wapenen van grote vloeroppervlaktes met een wapeningsdiameter van 8mm of groter.
Lees meer
Vorige1234Volgende

In verband met Pasen, zijn we gesloten vanaf vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april.