Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
088-0287800

Hoeveel Bouwstaalmatten nodig?

Reken hier het aantal benodigde matten uit via de bouwstaalmatten-calculator.

Het bepalen van het juiste type bouwstaalmatten voor vloerwapening is afhankelijk van verschillende zaken, zoals diameter van de wapening, toegankelijkheid van de bouwplaats, transport, etc. Meer informatie hierover in het artikel: Hoeveel bouwstaalmatten heb ik nodig?

Bereken het aantal benodigde bouwstaalmatten
 m2
Bereken het aantal

Snelle en zorgvuldige levering van bouwstaalmatten

Betonstaal.nl zorgt ervoor dat bouwstaalmatten snel en zorgvuldig worden geleverd. Naast bezorging in Nederland, is bezorging in België ook mogelijk. We garanderen de beste kwaliteit en service, waarbij maatwerk onze standaard is.

Productie van bouwstaalmatten volgens Europese normen

Betonstaal.nl produceert volgens gestelde normen en eisen van Eurocode en KOMO/Kiwa.

Wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd

Bij Betonstaal.nl zorgen we ervoor dat de wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd wordt, inclusief montagetekeningen en bouwinstructie. De bouwpakketten worden geleverd met een overzichtelijke en genummerde stuklijst, wat overeenkomt met het montageplan en de labels aan de wapening. 

Wapeningsontwerp in 3D

Door gebruik te maken van verschillende softwarepakketten en koppelingen kunnen we wapening digitaal uitwerken van eenvoudige tot complexe bouwprojecten. 

Vragen of opmerkingen over bouwstaalmatten

Heb je vragen of opmerkingen over bouwstaalmatten, of wil je een offerte opvragen? Je kunt dan het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 18.00 uur, waardoor je heel flexibel contact met ons kunt opnemen. Bel ons op: 088-0287800.