Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
088-0287800

Bouwstaalmatten gegalvaniseerd

gegalvaniseerde bouwstaalmattenGegalvaniseerde bouwstaalmatten zijn met dezelfde langs- als dwarswapening zonder stekken. De standaard afmetingen zijn 2000 x 3000mm.

Bekijk hier het gehele assortiment gegalvaniseerde bouwstaalmatten.

Duurzame gegalvaniseerde bouwstaalmatten

Deze bouwstaalmatten die gegalvaniseerd zijn, zijn zeer duurzaam. Niet alleen voor in het beton, maar ook juist voor buiten het beton als tuinafscheiding. Ze worden ook gegalvaniseerde betonstaalmatten genoemd.

Grote partijen van bouwstaalmat gegalvaniseerd

Grote partijen gegalvaniseerde bouwstaal of wapeningsontwerp in 3D nodig? Vraag een offerte aan en wij bieden je de beste oplossing.

Snelle en zorgvuldige levering van Bouwstaalmatten gegalvaniseerd

Betonstaal.nl zorgt ervoor dat bouwstaalmatten die gegalvaniseerd zijn snel en zorgvuldig worden geleverd. Naast bezorging in Nederland, is bezorging in België ook mogelijk. We garanderen de beste kwaliteit en service, waarbij maatwerk onze standaard is.

Vragen of opmerkingen over Bouwstaalmatten gegalvaniseerd

Heb je vragen of opmerkingen over betonstaalmatten die gegalvaniseerd zijn, of wil je een offerte opvragen? Je kunt dan het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur, waardoor je heel flexibel contact met ons kunt opnemen. Bel ons op: 088-0287800.

Aangepaste openingstijden i.v.m. de zomervakantie:

- Week 31 (2 - 6 augustus): beperkt geopend
- Week 32 en 33 (9 - 20 augustus): gesloten