Staalgoed handel B.V.
search

Korte uitleg staafnetten monteren

Je hebt een offerte van ons in je postvak ontvangen. Je neemt hem even door en dan valt je oog op staafnetten. Wat? Waarom geen gewone matten? Deze zien er wel heel anders uit. Hoe moet ik die monteren? Heel begrijpelijke vragen. Daarom kun je in de onderstaande video op je gemak het principe van staafnetten bekijken.

arrow_right

Staafnetten zijn namelijk een goede oplossing voor vloeren met een groter oppervlak. En als je een staaldiameter van 10 of 12 mm. nodig hebt, zijn staafnetten veel beter te tillen en te hanteren. Ze zijn maximaal 50 kg., maar toch 6m. lang. Goed te verwerken met twee personen dus.

Staafnetten bestaan uit langsstaven, die bij elkaar gehouden worden door een aantal dwarsstaven. Door de netten haaks op elkaar te leggen ontstaat er een wapeningslaag met de gewenste maaswijdte. Het materiaalverlies i.v.m. laslengte is minimaal, doordat de netten alleen in de lengterichting overlapt hoeven te worden. 

Heb je na het kijken van de video nog vragen? Of een andere wapeningsvraag? Je kunt ons altijd bellen. We helpen je graag verder.

Direct contact opnemen