Staalgoed handel B.V.
search

Nieuwe producten

18-06-2019 | Wendy van Wijngaarden

Naast de vertrouwde bouwstaalmatten, betonijzer staven, prefab wapeningskorven en poeren, leveren we ook een aantal andere producten. Ons assortiment is de afgelopen tijd uitgebreid met bijvoorbeeld: 

  • Vloerverwarmingsnetten
  • Chemisch anker
  • Draadbinder apparaat

Vloerverwarmingsnetten
Aan vloerverwarmingsnetten kunnen de slangen voor de vloerverwarming bevestigd worden. Dit is een goedkope manier om de slangen te bevestigen en ze zijn vooral geschikt voor een dunne vloerverwarming. Deze netten bieden geen isolatie dus worden meestal geplaatst op een isolerende laag/vloer. Andere namen voor deze netten zijn cementdekvloerengaas en krimpnetten. De netten zijn stekloos en verkrijgbaar in de maaswijdtes 100x100, 150x150 en 200x200. De afstand van de slangen hangt af van het type verwarming: hoofd- of bijverwarming via de vloer. De draaddiameter is 3mm en de vloerverwarmingsnetten zijn verzinkt om roestvorming in het beton of de natuurstenen vloer erop te voorkomen.

Vloerverwarmingsnetten

Chemisch anker
Voor het chemisch verankeren van stekken, draadeinden, schroeven en bouten in massieve ondergronden zoals beton en metselwerk. Gebruik een chemisch anker bijvoorbeeld om een oude en nieuwe fundering aan elkaar te koppelen of als een voorgeboord gat net te groot is. De componenten die via de mengtuit worden ingespoten, gaan een chemische reactie met elkaar aan en maken na het uitharden een sterke verbinding met de omgeving. Verpakkingseenheid 6 stuks of 12 stuks, inclusief mengtuit.

Chemisch anker betonstaal.nl

Draadbinder apparaat
Draadbinder met haak voor het eenvoudig vlechten van betonijzer met draadbinders. Dit zijn metalen binddraadjes met twee ogen, de ideale oplossing om iets snel en probleemloos te binden. Binddraadjes kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden: binden van betonijzer, zakken, geleiden van planten, etc. Doe de haak in de oogjes van het binddraadje, één trekbeweging met het draadbinder apparaat en het zit vast.

Draadbinder apparaat

Neem contact op met Betonstaal.nl
Heb je vragen of behoefte aan advies over de nieuwe producten? Dan voorzien wij je graag van passend advies. Neem contact met ons op!

Direct contact opnemen