Staalgoed handel B.V.
search

Wat is de prijs van bouwstaalmatten?

13-02-2019 | J. van Wijngaarden

De prijs van een bouwstaalmat is afhankelijk van 2 factoren: het type bouwstaalmatten en het aantal benodigde bouwstaalmatten. Heb jij dit voor ogen? Dan is het mogelijk om de totale kosten van de bouwstaalmatten in kaart te brengen.

Bouwstaalmatten

Het type bouwstaalmatten

Het assortiment bouwstaalmatten bestaat uit verschillende types. Welke bouwstaalmatten je nodig hebt, is afhankelijk van verschillende zaken, zoals de diameter van de wapening, de toegankelijkheid van de bouwplaats en het transport. Je kunt onder andere kiezen voor bouwstaalmatten met verschillende afmetingen en met of zonder stek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om  bouwstaalmatten op maat te laten maken. Deze verschillende types variëren van prijs. 

De types bouwstaalmatten op een rij

Vind hieronder alle typen bouwstaalmatten:

Type bouwstaalmat
Bouwstaalmatten (PS) 2 x 3 meterBekijk product
Bouwstaalmatten (P) 2 x 5  meterBekijk product
Bouwstaalmatten (BEC) met stekBekijk product
Bouwstaalmatten (BS) met stekBekijk product
Bouwstaalmatten (B) met stekBekijk product
Bouwstaalmatten op maatBekijk product
Strokenmatten met stekBekijk product
StaafnettenBekijk product
Verzinkte bouwstaalmatten (VS)Bekijk product
Voeg bouwstaalmatten (V)Bekijk product
VloerverwarmingsnettenBekijk product
SupportliggersBekijk product
Letternetten en afwijkende typesBekijk product

 

Het aantal benodigde bouwstaalmatten

Het aantal benodigde bouwstaalmatten is afhankelijk van de vloeroppervlakte van een ruimte. Hoe groter de vloeroppervlakte, hoe meer bouwstaalmatten gebruikt moeten worden. De combinatie van het type bouwstaalmatten en het benodigde aantal zijn van invloed op de totale kosten van de bouwstaalmatten. 

Bereken eenvoudig het aantal benodigde bouwstaalmatten

Weet jij de vloeroppervlakte van de ruimte? Dan kun je eenvoudig het benodigde aantal bouwstaalmatten berekenen met de bouwstaalmatten-calculator. Deze calculator geeft je informatie over welk type bouwstaalmatten geschikt zijn, het benodigde aantal en de prijs per stuk. 

De totale prijs van de bouwstaalmatten

Benieuwd naar de totale prijs van de bouwstaalmatten? Plaats dan het benodigde aantal van het type bouwstaalmatten in jouw winkelwagen. Hier vind je de totale kosten van de bouwstaalmatten en meer informatie over de verzending bij bestelling.  

Neem contact op met Betonstaal.nl

Heb je vragen of behoefte aan advies over bouwstaalmatten? Dan voorzien wij je graag van passend advies. Neem contact met ons op!

Direct contact opnemen