Staalgoed handel B.V.
search

Betonstaal.nl voor tweede keer FD Gazelle

02-11-2021 | W. van Wijngaarden

Net als vorig jaar behoort Betonstaal.nl tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En dit wordt ook nu weer met een FD Gazellen award beloond.

FD Gazelle award 2021 voor Betonstaal.nl

Onafhankelijke prijs

Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazellen awards uit. Omdat de prijs alleen op basis van cijfers wordt bepaald, is het een onafhankelijke prijs. De stijging van de omzet van de afgelopen drie jaar wordt beoordeeld. Maar ook de groei in het aantal werknemers, het creëren van banen dus, wordt meegewogen. Dit laatste geeft aan dat het bedrijf een toegevoegde waarde heeft geleverd.

Meevaller in Coronatijd

Vanwege Corona en economische krimp, was het de verwachting dat er fors minder Gazelle Awards zouden worden verdiend. Dat is echter erg meegevallen. Ten opzicht van 2020 zijn er dit jaar 10% minder awards uit te reiken. Wij zijn er als bedrijf natuurlijk trots op dat we dit resultaat hebben kunnen boeken.

Uitreiking op 25 november

De awards zullen dit jaar op 25 november worden uitgereikt per. De bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen worden dan per regio en catergorie uitgereikt, de winnaar van de top 100 wordt bekend gemaakt, evenals de Oryx-prijs voor de meest opvallende Gazelle.

Voortzetten van de koers

Deze award en de tevredenheid van onze klanten geven ons een extra boost om door te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van maatwerk, service en efficiëntie.