Staalgoed handel B.V.
search

Poeren op maat bestellen: appeltje eitje met onze 3D viewer

06-09-2021 | W. van Wijngaarden

De ontwikkelingen gaan maar door bij Betonstaal.nl. Onze bestelmodules met 3D viewer zijn weer verbeterd in details en de staven zien er nog mooier uit (het oog wil ook wat!). En nu zijn ook poeren op maat te bestellen met de 3D visualisatie.

Voorkom fouten door met de poerwapening 3D configurator te bestellen

Voor wie het gemist heeft: bij Betonstaal.nl kon je al wapeningskorven en stek- en haarspeldrekken op maat bestellen met een 3D viewer. Nu is daar de poerwapening 3D configurator bij gekomen. Waarom we onze energie steken in al deze vernieuwingen? Heel simpel: om het bestelproces zo makkelijk en helder mogelijk te maken. Je ziet echt wat je bestelt. Al tijdens het invoeren van de specificaties zie je hoe de poer eruit komt te zien, een foutje valt dan eerder op.

Poerwapening 3D configurator
Figuur 1: Bestelmodule poeren op maat met 3D viewer

Efficiëntere productie met de 3D visualisatie

Vervolgens is met het invoeren van jouw bestelling direct een file aangemaakt die zo naar één van onze leveranciers gaat. Geen overnamefouten dus. De producent kan ook het 3D model openen en we hebben gemerkt dat we hierdoor minder vragen van hen krijgen. Voorheen werd er regelmatig gebeld met vragen ter verduidelijking. Al met al dragen de bestelmodules met 3D viewer bij aan een soepel verlopend bestel- én productieproces.

  • Voordelen bestellen met 3D wapeningsconfigurator:
  • - je ziet direct of het product klopt
  • - geen overnamefouten
  • -minder vragen producenten dus snellere processen

Maatwerk verbetert processen op de bouw

Het gebruik van wapening op maat zorgt op de bouw voor minder afval en efficiëntere processen. Er hoeft op de bouwplaats minder geslepen, gebogen, geknipt en bijgelegd te worden. Dit levert tijdswinst op, de fysieke belasting voor de betonstaalverwerker is lager en de veiligheid neemt toe: minder op steigers of ladders staan om te knippen en aan te passen. De 3D wapeningsconfigurator maakt het bestellen van maatwerkproducten goed toegankelijk voor iedereen. Het hele proces vooraf aan het daadwerkelijk plaatsen van de wapening is efficiënt en transparant.

Ervaar het gemak zelf

Moet je binnenkort wapening op maat bestellen? Probeer dan één van onze bestelmodules met 3D viewer uit. We weten zeker dat je het zal bevallen! Neem contact met ons op als je er toch niet uit komt of advies nodig hebt.

Direct contact opnemen