Staalgoed handel B.V.
search

Levertijden

27-06-2022 | M.E. de Jong

De laatste tijd merken we dat er steeds meer vragen zijn over de levertijden. Dat begrijpen we heel goed.

Het is fijn om te weten wanneer je bestelling aankomt. Bouwstaalmatten passen nou eenmaal niet door een brievenbus, waardoor de productie een uitdaging heeft om alle leveringen zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Duidelijkheid rondom de levering van je bestelling
De exacte levertijd kunnen we helaas niet aangeven. We streven ernaar om dit zo snel mogelijk te realiseren. We kunnen wel proberen om zoveel mogelijk duidelijkheid te geven rondom jouw bestelling.

De leveringen komen vanaf verschillende locaties in Nederland. En dat is precies de reden waarom we geen exacte tijd kunnen geven. We zijn afhankelijk van de locaties en de planning die dag.De producten worden geleverd via externe transporteurs. We beschikken niet over die informatie.

De chauffeur belt 30 minuten voor de levering.

In sommige gevallen hoef je niet aanwezig te zijn bij de levering, maar wanneer de bestelling bijvoorbeeld achter een hek geleverd moet worden of een obstakel vormt voor andere weggebruikers, dan is aanwezigheid uiteraard wel nodig.  

Levertijd van jouw bestelling
Juist door de inzet van diverse product locaties is onze levertijd heel stabiel. De gemiddelde levertijd is 5 dagen. Wil je de levertijd weten voor de producten die je nodig hebt? Kijk dan even in dit overzicht.

Kies je voor een Express levering, dan is de levertijd tegen een kleine meerprijs wat korter. 

Heb je vragen, neem dan contact op.