Staalgoed handel B.V.
search

Nog meer korven en strokenmatten makkelijk te bestellen

11-05-2021 | W. van Wijngaarden

Ons assortiment is weer uitgebreid. Er is nu een grotere keuze uit standaard wapeningskorven en strokenmatten.

Grootste assortiment standaard korven

Betontaal.nl heeft nu het grootste assortiment standaard wapeningskorven van Nederland. Tot nu toe hadden we standaard korven met een lengte van 3, 4 of 6 m. Tegenwoordig kun je ook voor korven met een lengte van 5 m. (230x330 mm) bij ons terecht. Wat de diameter betreft heb je de keuze tussen 8, 10 en 12 mm. En die dikte van 8 mm. is ook nieuw. Veel keuze dus! Maar als je afslijpen op de bouw wilt voorkomen, kun je natuurlijk ook wapeningskorven op maat bij ons bestellen.

wapeningskorven

Het bestelgemak van de standaard wapeningskorf

Het gemak van de standaard wapeningskorf zit hem in het makkelijk bestellen. Je hoeft niet allerlei gegevens in te voeren. Je kunt makkelijk in het overzicht de juiste diameter, lengte en het type korfeinde opzoeken. Het bestellen gaat dus sneller, maar je hebt ook minder kans op invoerfouten in het bestelproces. De korf moet na het bestellen nog wel geproduceerd worden, ze liggen niet op voorraad klaar.

Strokenmatten nu ook in rond tien

Strokenmatten hadden we al in tien verschillende breedten met een diameter van 8 mm. Nu zijn daar strokenmatten met een diameter van 10 mm. bijgekomen in zes verschillende breedtematen. Strokenmatten hebben aan één korten zijde stekken voor het eenvoudig en snel aanbrengen van wapening in een funderingsstrook.

strokenmat

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen over wapeningskorven of strokenmatten? Of heb je andere wapeningsvragen? Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Direct contact opnemen