Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
088-0287800

RVS bouwstaalmatten

RVS bouwstaalmattenRVS bouwstaalmatten van 5 x 2 meter in de diameters 5mm, 6mm en 8mm. Maaswijdtes 100x100 en 150x150mm en de staalkwaliteit is 1.4162 en of 1.4362 met een corrosie weerstandklasse 3.

Roestvaste (RVS) bouwstaalmatten zijn een zeer economische en duurzame oplossing voor de bouw. De aanschafkosten van RVS bouwstaalmatten zijn hoger, maar eenmaal aangebracht is het onderhoudsvrij en vervallen de terugkomende onderhoudskosten.

Tevens bieden we RVS bouwstaalmatten op maat, klik hier voor meer informatie.

Offerte of informatie aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Offerte aanvragen:

Offerte aanvraag
 
 
(totaal max. 50 mb)
 
Verzenden
 
 

Waarom RVS bouwstaalmatten aanschaffen bij Betonstaal.nl?

Betonstaal.nl is de website op het gebied van betonstaal. Met onze ruime ervaring sinds de jaren 50 hebben we maar één missie: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Jouw bestelling plaats je binnen slechts 3 stappen en wij leveren jou de beste service en kwaliteit.

Worden RVS bouwstaalmatten geproduceerd volgens Europese normen?

Betonstaal.nl levert RVS bouwstaalmatten geproduceerd volgens Cares (Britse cetificering) of MPA NRW (Duitse certificering).

Vragen of opmerkingen over RVS bouwstaalmatten?

Heb je vragen of opmerkingen over RVS bouwstaalmatten? Je kunt het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur. Bel ons op: 088-0287800.