Staalgoed handel B.V.
search

RVS bouwstaalmatten

RVS bouwstaalmattenRVS bouwstaalmatten van 5 x 2 meter in de diameters 5mm, 6mm en 8mm. Maaswijdtes 100x100 en 150x150mm en de staalkwaliteit is 1.4162 en of 1.4362 met een corrosie weerstandklasse 3.

Roestvaste (RVS) bouwstaalmatten zijn een zeer economische en duurzame oplossing voor de bouw. De aanschafkosten van RVS bouwstaalmatten zijn hoger, maar eenmaal aangebracht is het onderhoudsvrij en vervallen de terugkomende onderhoudskosten.

Tevens bieden we RVS bouwstaalmatten op maat, klik hier voor meer informatie.

Offerte of informatie aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Offerte aanvragen:

add_circle_outline Selecteer je PDF, DWG, IFC bestanden (of drop) Bladeren
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Waarom RVS bouwstaalmatten bestellen bij Betonstaal.nl?

Betonstaal.nl is de website op het gebied van betonstaal. Met onze ruime ervaring sinds de jaren 50 hebben we maar één missie: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Jouw bestelling plaats je in slechts 3 stappen en wij leveren jou de beste service en kwaliteit. Wij geloven in het leveren van meer dan alleen de RVS bouwstaalmatten. We bieden deskundig advies en maatwerkoplossingen die aansluiten op de behoeften van jouw project. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Vragen of opmerkingen over RVS bouwstaalmatten?

Heb je vragen of opmerkingen over RVS bouwstaalmatten? Je kunt het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00 uur. Bel ons op: 088-0287800.