Staalgoed handel B.V.
search

Verzenden en bezorgen

 

> Kan ik mijn bestelling zelf op komen halen?
Nee, je kunt bij ons niet zelf afhalen. Onze leveringen komen namelijk vanaf verschillende locaties in Nederland. Bij deze locaties is het niet mogelijk zelf goederen af te halen. Wij komen de wapening graag leveren.

> Kunnen jullie leveren op de bouwplaats?
Vanaf de openbare weg lossen we op de gewenste plaats. Het kan voorkomen dat je de wapening op eigen terrein gelost wilt hebben, terwijl dit niet haalbaar is vanaf de openbare weg. Let op: wanneer de chauffeur met de wagen jouw terrein betreedt en schade veroorzaakt, dan is dit op eigen risico. We lossen naast de wagen. We hebben geen kooiaap. 

> Hoe snel kunnen jullie mijn bestelling leveren? 
De levertijd is afhankelijk van de producten die je bestelt. Per product is er een andere levertijd, maar de gemiddelde levertijd is 5 werkdagen. Je kunt ook voor Express levering kiezen. De levertijd is dan korter, maar de kosten voor de levering zijn wat hoger. De levertijd gaat in vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Kijk hier voor een overzicht van de levertijden.

> Wat zijn de verzendkosten als ik bij jullie bestel?
De verzend- of transportkosten hangen af van de producten die je bestelt. Vooral de lengte van het product bepaalt de prijs. Als je op de website een winkelmandje vult en naar het besteloverzicht gaat, zie je direct de verzendkosten. Wanneer wij een offerte voor je maken, staan de verzendkosten duidelijk aangegeven. Of kijk in ons overzicht van de verzendkosten.

> Wat kost een Express levering?
Voor bestellingen met een Express levering geldt een toeslag. Afhankelijk van het formaat van de order is deze toeslag tussen de € 50,- en € 200,- (excl. BTW). De hoogte van de toeslag wordt tijdens het bestelproces duidelijk aangegeven in het besteloverzicht.  

> Ik heb maar de helft van mijn bestelde bouwstaalmatten gekregen. Hoe kan dat? 
We vinden het erg vervelend als je levering niet compleet is. Maar als je denkt de helft van de matten te hebben gekregen, willen we je vragen nog eens goed te tellen. De matten worden namelijk om en om gestapeld waardoor niet overal alle stekken uitsteken. Zie afbeeldingen hieronder.

uitleg stapel matten tellen        

> Ik heb maar een deel van mijn bestelling ontvangen. Hoe kan dat?
Een bestelling kan uit meerdere leveringen bestaan en door verschillende transporteurs worden geleverd. Staan er op jouw factuur meer producten dan op je verzendbevestiging? Dan wordt de rest van je bestelling op een later tijdstip geleverd. Je ontvangt per deellevering een aparte verzendbevestiging met de geplande leverdatum.