Staalgoed handel B.V.
search

Wapening

Bij Betonstaal zijn we gespecialiseerd in het leveren van wapening op maat. Daarnaast vind je ook vele standaard maten in ons aanbod.

Ook wapening voor grote partijen

Wil je een grote partij wapening bestellen? Neem dan contact met ons op en we bieden je de beste oplossing.

Wapening - Betonstaal wapening

Betonstaal wapening

Betonstaal voor wapening kunt u bij ons in alle mogelijke maatvoeringen bestellen. Daarbij is het mogelijk om betonstaal op maat te bestellen. Lees verder
Wapening - Bouwstaalmatten wapening

Bouwstaalmatten wapening

Ons assortiment bouwstaalmatten bevat alles voor betonvloeren en wanden. Daarbij kunt u gebruik maken van onze tool om het aantal benodigde bouwstaalmatten te berekenen. Lees verder
Wapening - Wapeningskorven

Wapeningskorven

Bij onze wapeningskorven heeft u de keuze uit prefab wapeningskorven of het laten maken van wapeningskorven op maat. Lees verder
Wapening - Poerwapening

Poerwapening

Poerwapening op maat of standaard voor het maken van een strokenfundering. Lees verder
Wapening - Montage wapening

Montage wapening

Naast alle materialen voor wapening biedt ons assortiment ook alle montage middelen voor wapening. Bestel eenvoudig gereedschap en materialen voor wapening. Lees verder
Wapening - Betonkoppelsystemen

Betonkoppelsystemen

Systemen om de wapening van aangrenzende betononderdelen aan elkaar te koppelen. Lees verder

Complete offerte inclusief 3d model

Ontvang bij elke offerte een gratis en vrijblijvend 3D model. Deze service is er voor iedereen: zakelijke en particuliere klant en zowel voor grote als kleine projecten.

Voordelen voor jou op een rij:

  • What you see is what you get
  • Uitwerking is maatwerk
  • Je ziet wat je daadwerkelijk gaat gebruiken
  • Makkelijk te controleren, lage foutmarge
Offerte aanvragen
Wapening - Complete offerte inclusief 3d model

Waarom Wapening bestellen bij Betonstaal.nl?

Betonstaal.nl is de website op het gebied van betonstaal. Met onze ruime ervaring sinds de jaren 50 hebben we maar één missie: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Jouw bestelling plaats je in slechts 3 stappen en wij leveren jou de beste service en kwaliteit. Wij geloven in het leveren van meer dan alleen de Wapening. We bieden deskundig advies en maatwerkoplossingen die aansluiten op de behoeften van jouw project. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de producten die je bestelt. Vooral het formaat van de producten bepalen de hoogte van de verzendkosten. De verzendkosten van jouw bestelling kun je terugvinden in jouw winkelwagen. Ook worden hier de extra kosten van een Express levering aangegeven. Wanneer wij een offerte op maat voor je maken, staan de verzendkosten duidelijk aangegeven.

Kan ik mijn wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd krijgen?

Bij Betonstaal.nl kunnen we ervoor zorgen dat de wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd wordt. Inclusief montagetekeningen en bouwinstructie. De bouwpakketten worden geleverd met een overzichtelijke en genummerde stuklijst, wat overeenkomt met het montageplan en de labels aan de wapening. 

Kan ik mijn wapeningsontwerp in 3D ontvangen?

Wij werken jouw wapening altijd uit in een digitaal 3D wapeningsontwerp door gebruik te maken van verschillende softwarepakketten en koppelingen. Dit doen we zowel voor eenvoudige tot complexe bouwprojecten.

Vragen of opmerkingen over Wapening?

Heb je vragen of opmerkingen over Wapening? Je kunt het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00 uur. Bel ons op: 088-0287800.