Staalgoed handel B.V.
search

Wat kost betongaas?

De kosten van betongaas zijn afhankelijk van 2 factoren: het type betongaas en het aantal benodigde betongaas. Heb jij dit voor ogen? Dan is het mogelijk om de totale prijs van het betongaas in kaart te brengen.

Bouwstaalmatten

Het type betongaas

Het assortiment betongaas bestaat uit verschillende types. Welk betongaas je nodig hebt is afhankelijk van verschillende zaken, zoals de diameter van de wapening, de toegankelijkheid van de bouwplaats en het transport. Je kunt onder andere kiezen voor betongaas met verschillende afmetingen en met of zonder stek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om betongaas op maat te laten maken. Deze verschillende types variëren van prijs. 

De types betongaas op een rij


Vind hieronder alle typen betongaas:

Type betongaas 
Betongaas type PS 2 x 3 meterBekijk product
Betongaas type P 2 x 5  meterBekijk product
Betongaas type BECBekijk product
Betongaas type BSBekijk product
Betongaas type BBekijk product
StrokennettenBekijk product
Verzinkt betongaasBekijk product
Voeg betongaasBekijk product
Betongaas op maatBekijk product
Letternetten en afwijkende typesBekijk product
StaafmattenBekijk product

 

Het aantal benodigde betongaas

Het aantal benodigde betongaas is afhankelijk van de vloeroppervlakte van een ruimte. Hoe groter de vloeroppervlakte, hoe meer betongaas gebruikt moeten worden. De combinatie van het type betongaas en het benodigde aantal zijn van invloed op de totale kosten van het betongaas. 

Bereken eenvoudig het aantal benodigde betongaas

Weet jij de vloeroppervlakte van de ruimte? Dan kun je eenvoudig het benodigde aantal betongaas berekenen met de betongaas-calculator. Deze calculator geeft je informatie over welk type betongaas geschikt zijn, het benodigde aantal en de prijs per stuk. 

De totale prijs van de betongaasmatten

Benieuwd naar de totale kosten van het betongaas? Plaats dan het benodigde aantal van het type betongaas in jouw winkelwagen. Hier vind je de totale kosten van het betongaas en meer informatie over de verzending bij bestelling.  

Neem contact op met Betonstaal.nl

Heb je vragen of behoefte aan advies over betongaas? Dan voorzijn wij je graag van passend advies. Neem contact met ons op!