Staalgoed handel B.V.
search

Wat kosten betonmatten?

De kosten van betonmatten zijn afhankelijk van 2 factoren: het type betonmatten en het aantal benodigde betonmatten. Heb jij dit voor ogen? Dan is het mogelijk om de totale kosten van de betonmatten in kaart te brengen.

Bouwstaalmatten

Het type betonmatten

Het assortiment betonmatten bestaat uit verschillende types. Welke betonmatten je nodig hebt is afhankelijk van verschillende zaken, zoals de diameter van de wapening, de toegankelijkheid van de bouwplaats en het transport. Je kunt onder andere kiezen voor betonmatten met verschillende afmetingen en met of zonder stek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om  betonmatten op maat te laten maken. Deze verschillende types variëren van prijs. 

De types betonmatten op een rij
Vind hieronder alle typen betonmatten:

Type betonmatten 
Betonmatten type PS 2 x 3 meterBekijk product
Betonmatten type P 2 x 5  meterBekijk product
Betonmatten type BECBekijk product
Betonmatten BS met stekBekijk product
Betonmatten type BBekijk product
Strokenmatten met stekBekijk product
Verzinkte betonmatten 2 x 3 meterBekijk product
Voeg betonmattenBekijk product
Betonmatten op maatBekijk product
Lettermatten en afwijkende typesBekijk product
StaafmattenBekijk product


Het aantal benodigde betonmatten

Het aantal benodigde betonmatten is afhankelijk van de vloeroppervlakte van een ruimte. Hoe groter de vloeroppervlakte, hoe meer betonmatten gebruikt moeten worden. De combinatie van het type betonmatten en het benodigde aantal zijn van invloed op de totale kosten van de betonmatten. 

Bereken eenvoudig het aantal benodigde betonmatten
Weet jij de vloeroppervlakte van de ruimte? Dan kun je eenvoudig het benodigde aantal betonmatten berekenen met de betonmatten-calculator. Deze calculator geeft je informatie over welk type betonmatten geschikt zijn, het benodigde aantal en de prijs per stuk. 

De totale kosten van de betonmatten

Benieuwd naar de totale kosten van de betonmatten? Plaats dan het benodigde aantal van het type betonmatten in jouw winkelwagen. Hier vind je de totale kosten van de betonmatten en meer informatie over de verzending bij bestelling.  

Neem contact op met Betonstaal.nl

Heb je vragen of behoefte aan advies over betonmatten? Dan voorzijn wij je graag van passend advies. Neem contact met ons op!